Meer over onze verhuur

Bij Plantenhotel Nauwelaerts bent u op de juiste plaats omtrent het (eenmalig of langere periode) huren van bomen en planten voor uw specifieke aangelegenheid.

Enkele klanten die u voor gingen & mogelijkheden: verhuur voor eenmalig indoor of outdoor events, decoratie voor indoor of outdoor horeca als eenmalig of langdurige decoratie, inkom of bureau decoratie voor bedrijven of simpelweg als exclusieve privé decoratie.

Deze dienst is particulier en professioneel mogelijk.

Contacteer ons via onderstaande knop en wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk. Tot snel!

Contacteer ons
 • Overwintering

  Overwintering exotische bomen en planten: uw bomen en planten worden gedurende de winterperiode in ons plantenhotel/serre te Boechout, gestockeerd, verzorgd, gevoed en overwinterd.

 • Verhuur

  Verhuur van exotische bomen en planten: eenmalig of langdurig huren van bomen en planten voor uw specifieke aangelegenheid.

  Deze dienst is particulier en professioneel mogelijk.

 • Verkoop

  Verkoop exotische bomen en planten: verkoop van exotische bomen en planten maar ook voeding- en verzorgingsproducten voor uw bomen en planten in onze webshop.

Nog vragen? Contacteer ons

Heeft u over een van bovenstaande diensten en/of producten een vraag en wenst u hierop per mail of telefonisch antwoord te ontvangen. Klik hier en vul ons contactformulier in.